• Uutiset
  • Pölkky Kuusamolle uusia pelaajia

Pölkky Kuusamolle uusia pelaajia

Julkaistu: 24.04.2020

Pölkky Kuusamon lentopallon naisten mestaruusliigajoukkueen rakentaminen etenee suunnitellulla tavalla.
– Yhteydenpitoa pelaajien ja joukkueen johdon välillä on tehty tiiviisti. Selkeän tavoitteen tulevalle kaudelle asettanut joukkue täydentyi juuri kahdella uudella pelaajalla. Rovaniemellä erinomaisen kauden pelannut ja naisten maajoukkuerinkiin valittu yleispelaaja Viivi Pyhäjärvi, sekä nuori ja lupaava libero Rita Timonen ovat liittyneet Pölkky Kuusamon joukkueeseen ensi kauden kattavalla sopimuksella, kertoo Kuusamon Pallo-Karhujen puheenjohtaja Mika Määttä.
Lapin Susien kasvatti, 21-vuotias Pyhäjärvi odottaa innolla tulevaa kautta ja uskoo tulevasta kaudesta tulevan erittäin hyvän. 15-vuotiaana Rovaniemelle lentopallon perässä Ivalosta muuttanut lentopalloilija lähtee kuuden Rovaniemellä pelatun vuodenjälkeen haastamaan itseään ja kokeilemaan omia rajojaan lentopalloilijana.
– Olen innoissani tulossa Kuusamoon, sillä olen kuullut paljon hyvää seurasta. Innolla odotan myös kotipelejä, sillä Kuusamossa on yleisö aina ollut äänekäs ja kannustava.
Pieksämäen Tsempin kasvatti, 19-vuotias Rita Timonen on pelannut kaksi edellistä kautta Vampulassa ja sitä ennen Orivedellä.
– Kuusamoon saavun odottavin, mutta erittäin innokkain fiiliksin. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja uskon, että Pölkky Kuusamo tarjoaa loistavat puitteet monipuoliselle kehitykselle. Viime kausi jäi lähes kokonaan välistä loukkaantumisen vuoksi, mikä jättivaltavasti nälkää ja motivaatioonkin äärimmäisen korkealla. Nyt kaikki alkaa olla kunnossa enkä malta odottaa, että pääsemme yhdessä treenaamaan ja starttaamaan kausi.
– On hienoa jatkaa yhteistyötä Viivin kanssa. Hän pelasi erinomaisen kauden Rovaniemellä ja nousi ansaitusti isoon maajoukkueryhmään mukaan. Viivistä voi nimenomaan käyttää sanaa yleispelaaja. Nyt jatketaan työtä ja kehittymistä jokaisella osa-alueella vieläkin paremmaksi. Uskon, että Viivin räväkät tuuletukset tuovat paljon iloa kuusamolaiselle lentopalloyleisölle. Milka ja Rita luovat joukkueelle työteliään ja motivoituneen liberokaksikon, toteaa Pölkky Kuusamon päävalmentaja Tuomas Alatalo.
Pölkky Kuusamon joukkueella on tällä hetkellä kuusi sopimuspelaajaa.
– Neuvottelut useiden kotimaisten, sekä ulkomaalaisten pelaajien kanssa ovat käynnissä. Neuvotteluja olemme käyneet hyvässä hengessä ja haemme oikeille paikoille oikeanlaisia pelaajia, jotka sopivat juuri meidän pelityyliimme. Näemme yhtenäisen, taistelevan ja voittavan joukkueen tulevalla kaudella. Nyt meillä kaikilla on tärkeintä pysyä terveenä, uusista sopimuksista tulemme ilmoittamaan lähiaikoina. Hyvältä näyttää, toteaa joukkuetta yhdessä päävalmentaja Alatalon kanssa kasaava Määttä.

© Koillismaan Uutiset

Web design by Heikki Kujala