• Uutiset
  • Kuusamon Juuston toimitusjohtaja vaihtuu

Kuusamon Juuston toimitusjohtaja vaihtuu

Julkaistu: 09.12.2015

Kuusamon Juusto Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi siirtymäkauden toimitusjohtajaksi 1.1.2016 alkaen FM Esko Saajannon 54.
Kuusamon Juuston pitkäaikainen toimitusjohtaja Jouko Juntunen siirtyy eläkkeelle jatkaen asiantuntijatehtävissä 30.6.2016 saakka.

”Kuusamon Juuston ensimmäiset vuodet ovat olleet erittäin haastavia ja työn täyteisiä. Uusien omistajien myötä ovat yhtiön kasvu ja taloudellinen asema saatu nousuun.  Nyt on sopiva aika siirtyä eläkkeelle,” sanoo Jouko Juntunen.
Saajanto on seurannut yhtiön toimintaa läheltä jo liki kahden vuoden ajan josta viime kuukaudet hallituksen jäsenenä. 
”Yhtiössä tehdyt linjaukset ja toimenpiteet ovat vieneet kehitystä oikeaan suuntaan. Tarkoituksenani on osaltani luoda ja vahvistaa edellytyksiä, joilla yhtiön positiivinen kehitys edelleen nopeutuu ja vahvistuu. On erinomaisen hienoa lähteä luotsaamaan puhtaista kotimaisista raaka-aineista korkealuokkaisia tuotteita valmistavaa yhtiötä.”  
 
Syksyn aikana tehdyt pääomajärjestelyt ovat mahdollistaneet Kuusamon Juuston tuotannon ja myynnin kasvun. Tämän myötä yrityksen kannattavuus on parantunut oleellisesti. Kasvun myötä yritys pystyy entistä paremmin vastaamaan asiakkaitten tarpeisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Koillismaan Uutiset

Web design by Heikki Kujala