• Uutiset
  • Kuusamon Juuston toimitusjohtaja vaihtuu

Kuusamon Juuston toimitusjohtaja vaihtuu

Julkaistu: 12.10.2016

Kuusamon Juuston toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty espoolainen markkinointiosaaja Jyrki Vaittinen. Hän aloittaa tehtävässä marraskuun alussa.

– Haemme uutta kasvua markkinointiosaamisesta, sanoo Kuusamon Juusto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Kärkkäinen.

Jyrki Vaittinen on toiminut aikaisemmin markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä muun muassa Fazer Makeisilla, McDonald’silla, Danonella sekä Mandatum Lifella, mistä hän siirtyy Kuusamon Juustoon.

– Kuusamon Juusto on mielenkiintoisessa muutosvaiheessa oleva yritys, jonka historia on melko tuotantolähtöinen. Uskonkin että kuluttaja- ja asiakaslähtöisellä tekemisellä on saavutettavissa merkittävää kasvua. Kaiken pitää lähteä siitä, mitä kuluttajat arvostavat juustovalintoja tehdessään, Vaittinen korostaa.

Yhdeksän kuukautta yritystä johtanut oululainen Esko Saajanto keskittyy jatkossa hallitustyöskentelyyn. Saajanto sanoo, että yrityksen toiminta ja tuotanto on nyt vakiinnutettu, tuotteiden saatavuus kaupoissa on merkittävästi parantunut, brändin arvostus on noussut ja tuotekehitys on aktiivista. Alkuvuodesta markkinoille tuodaan aivan uusi tuote.

– Yrityksen liikevaihto kasvaa tällä tilikaudella yli viidenneksen eli noin viidellä miljoonalla eurolla ja myös tuloskehitys täyttää sille asetetut tavoitteet. Yritys on siirtymässä selkeästi seuraavaan kehitysvaiheeseen.

Vaikeitten viime vuosien vuoksi yrityssaneeraukseen hakeutunut Kuusamon Juusto työllistää noin 80 henkilöä. Yrityssaneerauksesta päätettäneen lopullisesti alkuvuoden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Koillismaan Uutiset

Web design by Heikki Kujala