• Uutiset
  • Kuusamon Juusto etsii rahoitusta toiminnalleen

Kuusamon Juusto etsii rahoitusta toiminnalleen

Julkaistu: 27.03.2014

Sosiaalisessa mediassa keskustellaan Kuusamon Juuston taloudellisista vaikeuksista ja jopa yhtiön ajautumisesta konkurssiin.

Kuusamon Juuston toimitusjohtaja Jouko Juntunen, kuinka vaikeassa taloudellisessa tilanteessa Kuusamon Juusto on?

– Pitää paikkaansa, että vuosi on ollut taloudellisesti raskas, mutta yhtiö käy koko ajan rahoitusneuvotteluja ja uskomme vahvasti myös sen järjestymiseen. Olemme nyt toimineet vuoden ajan itsenäisenä yhtiönä ja vaikka tuotteiden vastaanotto on ollut markkinoilla hyvä, on tämä ensimmäinen vuosi ollut sellaista toiminnan rakentamista ja kehittämistä monessakin mielessä. Myynnin ja markkinoinnin nostaminen nolla-tilanteesta nielee paljon rahaa. Myös koko ajan kasvussa oleva tuotantomme sitoo rahaa yhä enemmän, mutta kuten sanoin, vaikka tilanne on tiukka, olemme toivekkaita rahoituksen järjestymisen suhteen ja pidän tätä tilannetta aika normaalina, kun ottaa tosiaan sen huomioon, että olemme rakentamassa kokonaan uutta tuotetta markkinoille. Se vaatii rahaa, rahoitusta ja aikaa.

Kuusamon Juusto on valmistanut Pirkalle edam-juustoa vuoden alusta saakka, mikä on vahvistanut samalla yhteistyötä K-ryhmän kanssa.

– Tämän yhteistyön myötä saimme myös meidän omia, Kuusamon Juuston brändillä myytäviä juustojamme K-ryhmän ketjuvalikoimaan ja se on merkittävä ja tärkeä asia.

Tiukan rahoitustilanteen vuoksi yhtiö on joutunut jaksottamaan myös maidontuottajille meneviä tilityksiä.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Koillismaan Uutiset

Web design by Heikki Kujala