• Uutiset
  • ERÄTUKKU AVAA UUDEN MYYMÄLÄN KUUSAMOON

ERÄTUKKU AVAA UUDEN MYYMÄLÄN KUUSAMOON

Julkaistu: 12.02.2016

 

Erätukku Oy avaa myymälän Kuusamoon osoitteeseen Kitkantie 5. Myymälän avajaisia vietetään torstaina 18.2. klo 10 alkaen.

”Olemme olleet Kuusamossa useamman kerran ns. kausimyymälällä, ja saamamme asiakaspalautteen perusteella Kuusamossa on kovasti toivottu Erätukun pysyvää myymälää. Nyt se on käymässä toteen, meillä on tarkoitus olla Kuusamossa pitkälle tulevaisuuteen”, lupaa Erätukun kenttäjohtaja Heikki-Pekka Alakärppä.. ”Tervetuloa tutustumaan myymäläämme ja tekemään Hirveen hyviä ostoksia!”

”Kuusamossa avattava uusi myymälä on jo 21. myymälä ketjussamme. Kuusamon ja sen ympäristön kunnissa asuu paljon aktiivisia eräilijöitä ja ulkoilijoita, joita haluamme palvella mahdollisimman hyvin lähellä olevalla myymälällä”, kertoo Alakärppä.

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka. Erätukun omilla merkeillä valmistettavat asut ja jalkineet suunnitellaan suomalaisiin olosuhteisiin suomalaisten suunnittelijoidemme toimesta. Kotimainen suunnittelu takaa, että tuotteet sopivat erinomaisesti vaativiin olosuhteisiimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Koillismaan Uutiset

Web design by Heikki Kujala